Maaliskuussa Seurakuntalainen.fi ylsi kaikkien aikojen ennätykseen

 

Kuvakaappaus Seurakuntalainen.fi-sivustolta

Seurakuntalainen.fi-sivustolla oli maaliskuussa yli 144 000 eri kävijää. Se on sivuston 10-vuotisen historian suurin luku.

Seurakuntalainen.fi-uutisverkkosivusto on kasvattanut suosiotaan voimakkaasti viime vuosien aikana. Vuonna 2010 perustettu kristillisten medioiden ja yhteistyökumppaneiden yhteinen verkkomedia on vakiinnuttanut asemansa laajasti luettuna ja luotettuna mediana. Vuonna 2019 sivuston kävijämäärä oli kaikkien aikojen suurin, lähes 615 000 ihmistä vieraili sivustolla viime vuoden aikana.

Maaliskuussa luetuin juttu oli Helluntaikirkon johtaja kannellut valtakunnan syyttäjän toimista. Toiseksi luetuin oli Pia Rendicin blogi Kun kristinuskosta ja minusta tuli kirosana Suomen työmarkkinoilla. Myös monet koronavirukseen liittyvät artikkelit olivat luetuimpien tekstien joukossa.

Oikeus Sanaan_SEKLkesäkeräys1kk_vuosisop

Maaliskuussa 2020 Seurakuntalainen.fi sivustolla vieraili yli 144 000 eri kävijää, mikä on kaikkien aikojen suurin kuukausikävijämäärä.

Seurakuntalainen.fi-sivuston kustantajat ovat Perussanoma Oy ja Radio Dei. Julkaisuyhteistyökumppaneita kustantajien ohella ovat Aikamedia Oy, IRR-TV, Kustannus Oy Uusi Tie, Medialähetys Sanansaattajat ja Päivä Oy.

Lisäksi seurakuntalaisen yhteistyöverkostossa on viisi järjestökumppania, jotka ovat Fida International, Lähetysyhdistys Kylväjä, Open Doors, Parempi avioliitto ry ja Suomen Pipliaseura.