Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

Kymmenen lauluntekijää nousee kappaleillaan radion teemalähetyksiin

 

Mirkka Paajanen tulkitsee yhden Radio Dein soitetuimmista ylistysmusiikkikappaleista. Kaikkivaltias-laulun hänelle sävelsi ja sanoitti Pekka Simojoki.

Radio Dei haastoi keväällä kristillistä ylistysmusiikkia säveltäviä lauluntekijöitä biisitalkoisiin. Haasteen otti vastaan yli sata lauluntekijää. Teemalähetyksissä kuullaan ensi syksynä uutta ylistysmusiikkia talkoiden kärkikymmeniköltä.

– Uusia ylistys- ja rukouslauluja saapui määräaikaan mennessä kaikkiaan 102 lauluntekijältä. Lauluja kertyi yhteensä yli kaksisataa ja eri tyylilajien kirjo oli runsas, kertoo Radio Deissä Yhdessä ylistämään -ohjelmaa toimittava Petri Laine, joka on yhdessä musiikkipäällikkö Antti Suonion kanssa perannut biisitalkoiden satoa.

Kymmenen haasteeseen vastannutta lauluntekijää saa yhden tai useamman säveltämänsä kappaleen Yhdessä ylistämään -ohjelman teemalähetyksiin. Jaksot ajoittuvat loppuvuoteen ja ensi vuoden kevääseen. Radio Dei on soittoon valikoitujen kappaleiden tekijöihin yhteydessä syksyn alkuun mennessä.

IK-opisto Neliöb. 18.-31.3.

– Olen saanut hakuun osallistuneilta lauluntekijöiltä rohkaisevaa ja innostunutta palautetta, kun tarjoamme kotimaiselle ylistys- ja rukousmusiikille sekä tekstin- ja musiikintekijöille ponnahduslaudan suuremman yleisön tietoisuuteen, Petri Laine kertoo.

Yhdessä ylistämään on ylistysmusiikin erikoisohjelma, joka kuullaan Radio Dein taajuuksilla lauantaisin puolenpäivän uutisten jälkeen ja uusintana torstai-iltaisin kello 22.10. Ohjelmaa tuottaa Radio Dein tukiyhdistys Kristityt yhdessä ry.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)