Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Kustantamo veti taivasturismi-kirjat pois myynnistä

 

Maailman suurimpiin kristillisiin kustantajiin ja jälleenmyyjiin kuuluva LifeWay Christian Resources on päättänyt lopettaa kaikkien henkilökohtaisista taivasmatkoista kertovien kirjojen myynnin. Asiasta kertoo Baptist Press.

Baptistitaustainen kustantamo ja jälleenmyyjä LifeWay Christian Resources on tehnyt päätöksen lopettaa kaikki taivasturismi-kirjojen myynti. Viime vuosina taivaskokemuksista kertovat kirjat ovat yltäneet bestsellereiksi ja alan kirjallisuudessa on nähtävissä buumi. Päätös seuraa Southern Baptist Convention -kirkon viime vuonna tekemää linjausta, jonka mukaan Raamattu on riittävä tiedonlähde koskien kuolemanjälkeistä elämää.

Kirjallisuuden ylle levisi epäilyksen varjo tammikuussa, kun ”Poika, joka palasi taivaasta” -kirjan päähenkilö Alex Malarkey kertoi keksineensä oman tarinansa. Muita kuuluisia kirjoja ovat Todd Burpon ”Taivas on totta” ja Don Piperin ”90 minuuttia taivaassa”.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

LifeWay kommentoi Baptist Pressille, että päätös lopettaa taivasmatka-kirjojen myynti on vastaveto nimenomaan Piperin kirjalle, joka on tulossa elokuviin ensi syksynä.

Lue myös:

Mitä taivaskokemuksista pitäisi ajatella?

 
artikkelibanneri Uusi Tie