Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Kristittyjä pakkokäännytetään Egyptissä ja Gazassa

 

kuva: wikipedia

Egyptissä suoritetaan järjestelmällisiä kristittyjen pakkokäännytyksiä muslimeiksi. Christian Solidarity International -järjestön teettämän raportin mukaan erityisesti kristityt tytöt ovat vaarassa, sillä heitä kidnapataan ja pakotetaan naimisiin muslimimiesten kanssa.

Tämä on järjestelmällinen näännytyssota kristityn vähemmistön naisia vastaan, kiteytti raporttia kirjoittamassa ollut Michele Clark. Egyptissä kerrotaan suoritettavan järjestelmällisiä kristittyjen pakkokäännytyksiä.

Raportissa todetaan myös, etteivät Egyptin hallitus ja maailman media ole huomaavinaan jatkuvasti tapahtuvia ihmisoikeusloukkauksia.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Uutistoimisto Reutersin mukaan vastaavanlainen ilmiö on havaittavissa Gazassa, joissa kristityt järjestivät toissaviikolla mielenosoituksen vastustaakseen muslimien suorittamia kristittyjen kidnappauksia ja pakkokäännytyksiä.

Kristityt syyttävät pakkokäännytyksistä Hamasiin linkittynyttä Palestine Scholars Association -järjestöä, mutta sen puhemies Salem Salama puhuu vain muutamista kristityistä, jotka ovat kääntyneet islamiin vapaaehtoisesti.

Tästä huolimatta kristittyjen mukaan käännytetyt ovat aivopesun uhreja. Hiba Daoud -nimisen naisen kerrotaan jättäneen aviomiehensä ja vieneen mukanaan heidän kolme tytärtään, joita hän nyt kasvattaa Koraanin oppien mukaan.

– Olemme todella huolissamme pojista ja tyttäristämme. Jos he olisivat omaehtoisesti kääntyneet islamiin, ongelmaa ei olisi. Mutta heitä painostettiin, Daoudin täti Fatin Ayyad sanoi.