Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

Krisitityt: Hyväksikäytön vastustajille häätö Pakistanissa

 

Pakistanilaiskristityt valittavat epäinhimillisestä kohtelusta. Kuvan henkilöt tai paikka ei liity juttuun. Kuva: sxc.hu

Kristittyjä ahdistellaan seksuaalisesti Pakistanissa. Aiemmin kristillisenemmistöinen kylä on muuttunut vaikeaksi paikaksi elää.

Pakistanissa Katcha Khoh -kylän päällikkö on määrännyt 250 kristittyä perhettä jättämään kotinsa, koska heidän edustajansa ovat vastustaneet muslimimiesten harjoittamaa kristittyjen seksuaalista hyväksikäyttöä.

– Muslimit olivat sanoneet kristityille naisille ja tytöille, että jos he kieltäytyisivät seksistä, heidät heitettäisiin ulos kotikylästään, sanoi paikallinen kristitty johtaja Emmanuel Masih.
Rikosilmoituksen tekemisestä ei myöskään uskota olevan apua.

SEKL neliöb. 5.-11.6. MJa

– Tilanne tulisi vain pahemmaksi kristityille kyläläisille, jotka jo nyt elävät kammottavan surkeaa elämää pelon ja kuoleman varjon alla, totesi kristitty poliitikko Yousaf Masih Khokhar.
Kristityt perustivat kylän 1950-luvulla, mutta laajamittainen muslimien muutto alueelle muutti kristityt vainotuksi vähemmistöksi. Asiasta uutisoi Compass Direct News.