Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Krisitityt: Hyväksikäytön vastustajille häätö Pakistanissa

 

Pakistanilaiskristityt valittavat epäinhimillisestä kohtelusta. Kuvan henkilöt tai paikka ei liity juttuun. Kuva: sxc.hu

Kristittyjä ahdistellaan seksuaalisesti Pakistanissa. Aiemmin kristillisenemmistöinen kylä on muuttunut vaikeaksi paikaksi elää.

Pakistanissa Katcha Khoh -kylän päällikkö on määrännyt 250 kristittyä perhettä jättämään kotinsa, koska heidän edustajansa ovat vastustaneet muslimimiesten harjoittamaa kristittyjen seksuaalista hyväksikäyttöä.

– Muslimit olivat sanoneet kristityille naisille ja tytöille, että jos he kieltäytyisivät seksistä, heidät heitettäisiin ulos kotikylästään, sanoi paikallinen kristitty johtaja Emmanuel Masih.
Rikosilmoituksen tekemisestä ei myöskään uskota olevan apua.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

– Tilanne tulisi vain pahemmaksi kristityille kyläläisille, jotka jo nyt elävät kammottavan surkeaa elämää pelon ja kuoleman varjon alla, totesi kristitty poliitikko Yousaf Masih Khokhar.
Kristityt perustivat kylän 1950-luvulla, mutta laajamittainen muslimien muutto alueelle muutti kristityt vainotuksi vähemmistöksi. Asiasta uutisoi Compass Direct News.