Kansanlähetyksen nuorisotyö lanseeraa Instagramissa live-nuortenillat

 

Kansanlähetyksen Nuorten Maailman aluekoordinaattori Toni Kokkonen. Kuva: Jenniina Nummela

Nuorteniltojen yhteydessä Kansanlähetys haluaa myös tukea esiintyviä artisteja, joiden toimeentuloa koronatilanne haittaa.

Kansanlähetyksen nuorisotyö, Nuorten Maailma on ideoinut piirien nuorisotyöntekijöiden ja vastuunkantajien kanssa, miten korvata säännöllisen nuorisotyön keskeyttäminen koronatilanteen vuoksi.

– Olemme lanseeraamassa Instagramissa live-nuorteniltoja. Nimi tulee olemaan Quiet Action LIVE -nuortenillat, Nuorten Maailman aluekoordinaattori Toni Kokkonen kertoo.

Dei Neliöb. 4.-7.3.

Iltoihin voi osallistua perjantaisin kello 20.00. Ohjelmassa on opetusta, jutustelua, rukousta ja illan päätteeksi vieraileva artisti. Iltojen toteutuksesta vastaavat Kansanlähetyspiirien nuortenillat. Ensimmäisen illan järjestää Stadin Pointti perjantaina 20.3. Mukana ovat Antti Koskenniemi ja artistivieraana Juhani Tikkanen. Jyväskylän Breikki-ilta järjestää ohjelman 27.3. Vastuussa ovat Annaja Tommi Parikka, artistina on Mikko Vaismaa. Päijät-Hämeen Kansanlähetys lähettää ohjelmaa Aleksi Soinisen johdolla 3.4. Illan artisti varmistuu lähempänä. Seinäjoen Puskis-ilta ja Vaasan Pointti järjestää ohjelman 10.4. Piia-Maaria Matkosken johdolla. Artistivieraana on Ossi Mäki-Reini.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys tukee piirien nuorisotyötä maksamalla artistien palkkiot.

– Koemme tärkeäksi tukea Kansanlähetyksen paikallista nuorisotyötä. Meille on myös tärkeää osoittaa tukea kristillisillä arvoilla ja sanomalla toimivia esiintyviä artisteja, joiden toimeentuloa maamme poikkeustila vakavasti haittaa, Toni Kokkonen linjaa.

Kansanlähetys aloittaa myös peli-illat

Nuorten Maailma on perustamassa myös toista uutta tapaa olla läsnä nuorten elämässä.

– Tarkoituksemme on aloittaa peli-illat, joissa pelaamme verkossa nuorten kanssa jotain peliä ja keskustelemme jostain aiheeseen liittyvästä teemasta. Monet pelit ovat tässä ajassa merkittäviä kulttuurisia ilmiöitä ja niistä on kehittynyt nuorille omia yhteisöjä. Tämä on merkittävä uusi avaus ja tapa olla vuorovaikutuksessa nuorten kanssa, tavallaan astua heidän maailmaansa ja olla siellä läsnä ilosanoman kanssa. Tärkeintä meille on toimia evankeliumin edistämiseksi kaikissa tilanteissa, Toni Kokkonen avaa.

 
artikkelibanneri Uusi Tie