Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Jouludei.fi soittaa joulunsäveliä uuteen vuoteen saakka

 

Nettiradion välityksellä pääsee kuuntelemaan joulumusiikkia aina uuteen vuoteen saakka. Radio Dein jouluradio Jouludei.fi soittaa joulumusiikkia 24 tuntia vuorokaudessa.

Jouluisen nettiradion laulut ovat joulukuun alussa adventtihenkisiä ja lähempänä joulupäivää kuuluvat perinteiset kauneimmat joululaulut, kuten Sylvian joululaulu ja Oi jouluyö.

Nettiradion sävelet edustavat eri aikaan päivästä erilaisia joulumusiikkityylejä. päiväsaikaan musiikki on menevämpää, iltaisin hartaampaa. Mitä lähemmäksi joulua kuljetaan, sitä perinteisempää musiikki on. Joulun sanomaa Jouludei ei halua kätkeä tonttutarinoiden alle.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

-Jos kaipaat jouluntunnelmaan virittäytymistä, kannattaa virittäytyä taajudelle klo 8-17 välillä sekä yöaikaan 0-4. Perinteisempien joululaulujen ystävälle kuunteluaika nettiradiossa on klo 17-24, kertoo Jouludei.fi:n musiikkipäällikkö Anu Lehtipuu.

Adventtina uuteen jouluun avautuvalla www.jouludei.fi -nettisivuilla voi käydä haastamassa myös ystävän kuulemaan jouluista nettiradiota ja samalla voittaa palkintoja.

Lehtipuun mukaan Radio Dei sai viime jouluna alkaneesta kokeilusta niin paljon positiivista palautetta, että orastavaa perinnettä jatketaan tänäkin jouluna. Radiota voi kuunnella 24 tuntia vuorokaudessa aina vuoden loppuun asti

Jouluradiot kuunneltavissa myös netissä

Myös Jouluradio aloittaa joulumusiikin soittamisen samana päivänä kuin Radio Dei. Jouluradion takana on pääkaupunkiseudun seurakuntien sähköisen viestinnän toimitus eli Toivontuottajat, jolla on useita yhteistyökumppaneita ympäri maata. Sekä Jouludei että Jouluradio kuuluvat myös internetissä.

Suomen Pipliaseurasta kerrotaan, että sen www.avaajoulu.fi-verkkopalvelu välittää ensimmäisen joulun tapahtumat kuunneltavassa muodossa. Palvelussa jouluevankeliumi kerrotaan Matteuksen ja Luukkaan evankeliumien sanoin.