Jaakko Löytty ja Pekka Simojoki yhteiskiertueelle

 

Jaakko Löytty ja Pekka Simojoki keräävät varoja Onandjokwen sairaalan hyväksi yhteisissä konserteissa. Onandjokwen sairaala on näytellyt tärkeää roolia molempien elämässä.

Sairaala Pohjois-Namibiassa täyttää 100 vuotta vuonna 2011. Lähetyslääkäri Selma Rainion alulle panema sairaala loi terveydenhoidon perustan koko Pohjois-Namibian terveydenhoidolle. Sen ylläpidosta vastaa nykyään Namibian evankelisluterilainen kirkko.

Satavuotisjuhliksi sairaalaa remontoidaan ja siihen rakennetaan uusia yksikköjä. ”Onandjokwe on lähetystyötä ja rakkautta käytännössä. Sen tähden haluan omalta osaltani olla tukemassa ja rakentamassa tätä merkittävää ja legendaarista sairaalaa, jotta se voisi palvella ambokansaa ja jokaista tarvitsijaa tulevaisuudessakin. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä meidän kanssamme”, Pekka Simojoki kutsuu.

Pipliaseura Neliöb. 8.-14.4.

Tulossa myös yhteinen levy

Löytty ja Simojoki tekevät myös yhteisen levyn, jonka tuotto käytetään sairaalaprojektin hyväksi. Levyllä on tekijöiden uusia lauluja sekä vanhempaa afro-tuotantoa. Levy ilmestyy lokakuussa 2010.

Sekä konserteissa että levyllä soittavat Löytyn ja Simojoen lisäksi Pekka Nyman lyömäsoittimia, Seppo Rauteva rumpuja, Mikko Löytty bassoa ja Jarkka Rissanen kitaraa. Taustalaulajina toimivat Eeva Kuvaja ja Aija-Leena Ranta, kumpikin Onandjokwella syntyneitä.

Sunnuntaina 3.10. klo 18 Helsingin Vanhassa kirkossa on suuri ONANDJOKWE-konsertti, jossa esiintyvät Pekka Simojoki, Jaakko Löytty sekä vierailevana kuorona Golden Gospel 2010-palkittu Jakaranda-musiikkiryhmä johtajanaan Pekka Nyman.

 www.onandjokwekonsertit.fi/