Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

IRR-TV:llä uusi perhekanava haussa

 

Hannu Haukka.

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka liikekumppaneineen hakee lupaa uudelle tv-kanavalle. Suunnitteilla on perhekanava, jonka ohjelmakartassa olisi myös kristillistä ohjelmaa.

Kaupallinen Suomi-TV ei lähetä enää kristillisiä ohjelmia. Toimitusjohtaja Mikko Muurisen mukaan näille ohjelmille ei ollut riittävästi katsojia. Kanavalle hengellisiä ohjelmia tuottaneen IRR-TV:n mukaan tieto ei kaikin osin vastaa todellisuutta.

IRR-TV:n toiminnanjohtaja Hannu Haukka ei jäänyt pitkään haikailemaan menetettyjen mahdollisuuksien perään. Hän on perustanut muutaman muun henkilön kanssa uuden yhtiön, Brilliance Media Oy:n, joka hakee parhaillaan lupaa uudelle tv-kanavalle.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

– Tämä uusi kanava tulisi sekin olemaan perhekanava, mutta sen ohjelmakarttaan tulisi sisältymään selkeästi kristillisiä ohjelmia, Sanan haastattelema Haukka sanoo.

Suomi-TV on toiminut lähes yksinomaan kanadalaisen rahoituksen turvin. Myös uusi Brilliance Median mahdollisesti saama kanava rahoitettaisiin merkittävältä osin ulkomaisella rahalla.

Hannu Haukka torjuu myös sen syntyneen käsityksen, että Suomi-TV:n rahaongelmat johtuisivat IRR-TV:stä. Viime keväänä suoritettu keräys oli tarkoitettu IRR-TV:n oman ohjelmatuotannon vahvistamiseen, ei Suomi-TV:n rahoittamiseen, Haukka sanoo.