Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Ikaalinen siunattiin kuumailmapallosta käsin

Toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma ja Ikaalisten seurakunnan aikuistyön sihteeri Kari Salo siunaamassa Ikaalista ja sen asukkaita.

Kuumailmapallo leijui Ikaalisten taivaalla Sanan suvipäivien vuoksi. Tehtävä oli erikoinen.

Lennolla Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma rukoili Ikaalisten kaupungin ja sen asukkaiden puolesta.

Sen jälkeen hän johdatti muut mukana olleet lausumaan yhdessä Herran siunauksen.

Luoteis-Pirkanmaalla sijaitseva Ikaalinen siunattiin taivaalta käsin ennen ensi viikonloppuna pidettäviä Sanan Suvipäiviä.

Suvipäivillä paneudutaan muun muassa kirkon hengellisen uudistumisen tarpeeseen. Aiheeseen syvennytään seminaarissa, jossa mukana on mm. professori Miikka Ruokanen.

Perheniemi neliöb. 1.9.- MJa

Pastori Marko Huhtala Hengen uudistus kirkossamme  -liikkeestä kertoo uudentyyppisestä verkostoyhteisöstä Hyvinkään evankelis-luterilaisessa seurakunnassa.

Lisää tietoa www.suvipaivat.fi