Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Ihmisoikeusaktiivit julkaisivat kansalaisaloitteen avioliiton puolesta

 

Aito avioliitto ry:n seminaari lauantaina 28.3. Vantaan tiedekeskus Heurekassa keräsi salin täyteen ihmisiä kuuntelemaan avioliittoliikkeiden edustajia Ranskasta ja Virosta, sekä seuraamaan kansalaisaloitteen julkistamista nykyisen avioliittolain puolesta. Kansalaisaloitteen nimienkeruu alkoi sunnuntaina 29.3.ja kestää 29.9. saakka.

Tilaisuudessa kuultiin Ranskan La Manif Pour Tous -liikkeen johtajan Ludovine de la Rochéren luento Ranskan avioliittoliikkeen toiminnasta, joka onnistui kokoamaan 1.4 miljoonaa ihmistä Pariisin kaduille osoittamaan rauhanomaisesti mieltään perinteisen avioliittonäkemyksen puolesta. Rochéren mukaan Ranskan avioliittoliike on suosittu myös homoseksuaalien keskuudessa, jotka puolustavat lasten oikeutta sekä isään että äitiin.

Viron avioliittoliikkeen johtaja Varro Vooglaid kertoi puolestaan paikallisen avioliittoliikkeen kasvavasta vaikutuksesta sekä yrityksistä tukahduttaa liikkeen toimintaa. Tilaisuudessa luennoi myös professori Tapio Puolimatka käyden läpi tutkimustietoa siitä, miten sukupuolineutraali avioliittolaki murentaa yhteiskuntaelämän perustaa.

Perheniemi neliöb. 17.-23.6.

Mukana tilaisuudessa oli myös eri puolueiden kansanedustajia, kuten Seppo Särkiniemi (Kesk), Stig Kankkonen (RKP), Jouko Jääskeläinen (KD) ja Mika Niikko (PS), jotka rohkaisivat puheenvuoroillaan osallistumaan kansalaisaloitteeseen aidon avioliiton puolesta sekä toimimaan yhteiskunnassa aktiivisesti lasten oikeuksien sekä miehen ja naisen välisen avioliiton puolesta.

Tilaisuudessa kuultiin myös nuorten puheenvuoro, kun KD Nuorten eduskuntavaaliehdokkaat Susanna Koivula ja Mikael Elmolhoda toivat terveisensä yleisölle. Puheenvuorossa muun muassa luettiin 15-vuotiaan tytön seminaariväelle kirjoittama kirje siitä, miten häntä tällä hetkellä syrjitään ja kiusataan koulussa sen vuoksi, että hän uskoo lasten ihmisoikeuteen sekä isään että äitiin.

Aito avioliitto ry on alkuvuodesta 2015 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä.

Tutustu kansalaisaloitteeseen

Aito avioliitto -liikkeen kotisivut

Aito avioliitto -liikkeen Facebook-sivu