Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Fitness Alfa yhdistää hengellisen voimistumisen hikiliikuntaan

 

Oulun alueella järjestettävät riparit ovat usein täynnä aktiviteetteja. Kuvassa rippikoululaisia Kiimingin seurakunnan leirillä.

Karjasillan seurakunta Oulussa järjestää toukokuussa Alfa-kurssin, joka tarjoaa hengellisen sisällön lisäksi jumppaa ja mahdollisuuden suorittaa aikuisrippikoulu.

Koko toukokuun kestävä Fitness Alfa tarjoaa mahdollisuuden liikkua ja tutkia kristinuskoa yhdessä. Kurssi koostuu yhteensä kymmenestä kerrasta ja kestää neljän viikon ajan. Tänä keväänä myös aikuisrippikoulu on mahdollista suorittaa Fitness Alfa-kurssilla.

Jokaisen kerran aluksi on 45-60 minuutin mittainen ohjattu ryhmäliikuntatunti (Bodypump ja Fressi Fit). Harjoittelu sopii kaikille, se on hauskaa ja aloittaminen on helppoa. Liikunnan jälkeen on energiatankkaus, jonka aikana kuullaan alustus kristinuskon aiheista. Jokainen kerta päättyy 30 minuuttia kestävään pienryhmäkeskusteluun alustuksen herättämistä kysymyksistä, jossa voi jakaa omia ajatuksia ja alustuksen herättämiä kysymyksiä rennossa ja avoimessa ilmapiirissä.

KRS Krito 10.-23.6.

Mukaan yhdistettyyn Fitness Alfaan ja/tai aikuisrippikouluun mahtuu 35 osanottajaa. Mikäli ryhmäliikunta ei kiinnosta, voi osallistua pelkästään alustus- ja ryhmäkeskusteluosioon. Fitness Alfa / aikuisrippikoulu on ilmainen. Kurssimateriaalista voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen maksun. Aikuisrippikoulun konfirmaatio on sunnuntaina 31.5.2015.

Mikä ihmeen Alfa?

Alfa-kurssit ovat rantautuneet Suomeen Iso-Britanniasta, jossa kristinuskon perusasioihin perehdyttävä kurssi on saavuttanut suurta suosiota. Alfa-kurssin aikana kokoonnutaan kymmenen kertaa puhumaan kristinuskon perusteista. Tapaamiset keskittyvät enemmän keskusteluun kuin luennointiin. Kurssit sopivat parhaiten niille, jotka haluavat tietää kristinuskosta enemmän tai ovat vastikään liittyneet kirkkoon. Kurssit ovat kuitenkin avoimia kaikille kiinnostuneille. Alfa-kursseja järjestetään ympäri Suomen useissa seurakunnissa.