Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Evankeliumi leviää kiellettyjen satelliittilautasten avulla Iranissa

 

Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä he pääsevät mukaan uskovien yhteyteen.
Kuva Shutterstock

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) Kohti toivoa -teemavuoden aikana muistetaan vainottuja ja vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä.

Iranissa nuoret ovat kasvaneet ilmapiirissä, joka on nujertanut heidän oman tahtonsa ja mahdollisuutensa. He toivovat parempia elinolosuhteita ja mahdollisuutta opiskella sekä tehdä töitä. Vaikka satelliittilautasten omistaminen on Iranissa kiellettyä, sellaisia löytyy kuitenkin puolelta väestöstä. Evankeliumi leviääkin totuutta ja toivoa epätoivoisesti etsivien iranilaisten keskuudessa satelliittitelevision välityksellä.

SAT-7 Pars -televisiokanava lähettää farsinkielistä kristillistä ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmissa opetetaan armoa ja rakennetaan luottamusta, eikä koskaan hyökätä toisia uskontoja vastaan.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

SAT-7 Pars saa runsaasti katsojapalautetta, jossa todistetaan uskosta ja pyydetään esirukousta. Monet kertovat saaneensa apua ongelmiinsa katsottuaan kristillisiä ohjelmia ja tultuaan tuntemaan Jeesuksen.  Useiden katsojien elämä on muuttunut täysin ja perheenjäsenetkin ovat kääntyneet kristityiksi.

Eräässä katsojapalautteessa Fatimah kertoo, kuinka hän rukoillessaan kuuli äänen sanovan: ” Minä loin ihmisen, luonnon ja kaiken muun. Olen Abrahamin ja Mooseksen Jumala, joten mikset pyydä apua minulta? Pyydä, niin näytän sinulle tien.” Fatimah oli myös nähnyt säteilevän miehen taivaasta jakavan leipää ihmisille. Saatuaan Raamatun ja katsottuaan SAT-7 ohjelmia, hän ymmärsi näkynsä liittyneen Jumalaan ja Jeesukseen.

”SAT-7 Pars on enemmän kuin vain televisiokanava, jossa opetetaan Raamattua ja kristinuskoa. Se on katsojan ystävä, joka ei väisty vaikeuksien keskellä, vaan rukoilee hänen kanssaan” kertoo kanavan ohjelmapäällikkö Nikoo Ordodary. Medialla on suuri merkitys vainottujen kristittyjen elämässä. Iranissa SAT-7 Pars toimii myös kirkkona niille kristityille, jotka eivät voi kokoontua yhteen.

SAT-7 Pars on Sansan yhteistyökumppani.

Lue lisää Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa