Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Donkki-lehti uudistuu logosta lähtien

 

Kuva: donkki.net

Kustannus Oy Uusi Tien kustantama Donkki on lasten raamatunluku- ja harrastelehti, joka ilmestyy nykyään neljä kertaa vuodessa.

Kustannus Oy Uusi Tien kustantama Donkki on lasten raamatunluku- ja harrastelehti, joka ilmestyy nykyään neljä kertaa vuodessa. Ulkoasultaan se muuttuu helppolukuisemmaksi, esimerkiksi tekstiä vähennetään ja fonttikokoa isonnetaan.

Viikoittaisten raamatunkohtien sijaan lehdessä tulee olemaan kuusi jaksoa, joissa kaikissa on tarina, raamattuopetus ja siihen liittyviä tehtäviä. Raamattuopetuksessa raamatunkohta pyritään selittämään niin, että se on noin kymmenvuotiaalle lapselle täysin ymmärrettävä. Suurin osa muista palstoista pysyy samanlaisina.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Suurin muutos on kuitenkin se, että jatkossa Donkkia saa myös ilmaiseksi. Lehden voi tilata kotiin pientä maksua vastaan, mutta sitä voi myös noutaa ilmaiseksi Kansanlähetyksen piiritoimistoista. Lehteä jaetaan Donkkis Big Night-tapahtumissa, ja myös seurakunnat voivat tilata sitä jaettavaksi. Myös Donkin nettisivut ovat uudistuneet. Ensimmäinen uusi lehti ilmestyy 25.6.

– Tavoite on, että kaikki Suomen 7-10-vuotiaat saisivat Donkin käsiinsä, kertoo lehden toimitussihteeri Karoliina Kangas.