Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Corpus Christi –tapahtuma ensimmäistä kertaa Suomessa

 

Pohjoismainen Corpus Christi on luterilainen nuorten ja nuorten aikuisten tapahtuma, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtumapaikkana toimii Kristiinankaupunki. Kahtena aikaisempana vuotena Corpus Christi on järjestetty Ruotsissa.

Corpus Christiin odotetaan osanottajia eri Pohjoismaista sekä Baltian maista. Tapahtuma toimii pohjoismaista tulevien luterilaisten nuorten kohtaamispaikkana.

Tapahtuma sisältää raamattuopetusta ja seminaareja. Tapahtumassa halutaan myös tehdä luterilaista hartauselämää tutuksi messujen ja hetkipalvelusten avulla. Lisäksi luvassa on vapaa-ajanaktiviteetteja kesäisessä Kristiinankaupungissa ja kulttuurivaihtoa eri maista tulevien nuorten kanssa.

Sansa Neliöb 10.9.-9.10. MJa

Tapahtuman pääpuhujana on Peter Bender Yhdysvalloista. Muita puhujia tapahtumaan tulee sekä Suomesta että Ruotsista. Corpus Christi pidetään 27.-30. kesäkuuta 2011.