Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Barak Obama: Jeesuksessa meillä on käsittämätön pelastus

 

Presidentti Barak Obama

Presidentti Barak Obama on jatkanut hiljaisen viikon perinnettään, johon kuuluu rukousaamiainen pääsiäisen merkeissä. Obama muistutti pysähtymisen tärkeydestä kiireisessä ajassamme.

-Halusin järjestää tämän kokoontumisen yksinkertaisesta syystä. Kaiken kiireen ja aikataulujen keskellä katseemme kohdistetaan ylösnousemukseen, Vapahtajamme ylösnousemukseen. Se laittaa kaiken muun oikeisiin mittasuhteisin, Obama sanoi tiistaina pidetyssä kokoontumisessa.

Noin 100 vieraan joukossa oli monia suurten kirkkojen johtajia. Obama puhui heille rohkeasti omista tunnoistaan pääsiäiseen liittyen.

– Jeesuksen hiljainen vaellus kohti kukkulaa, kipu ja häpäisy ristillä, meitä muistutetaan siitä hetkestä kun hän otti maailman synnit harteilleen – menneet, nykyiset ja tulevat. Siinä meillä on käsittämätön pelastus ja armahdus. Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen kautta, Obama julisti.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Obama siteerasi myös Jesajan kirjan kohtaa. ”Vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet lävistäneet ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet. Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet.”

– Elämmme kriittistä aikaa kansallisella tasolla, usein myös omassa elämässämme, kuitenkin meidän on aina pidettävä mielessä se mikä on tärkeintä, Obama viittasi aiemmin sanomaansa.

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie