Arkkipiispa ja pääministeri arvioivat kenen ääni on kuuluvin

 

Arkkipiispa Kari Mäkinen ja pääministeri Alexander Stubb kohtaavat maanantaina ensimmäistä kertaa julkisessa keskustelussa.

Arkkipiispa Kari Mäkinen ja pääministeri Alexander Stubb kohtaavat Sanomatalon Mediatorilla maanantai-iltana. Kirkon ja maan hallituksen nokkamiehet kysyvät toisiltaan, kenen ääni kuuluu kirkossa ja yhteiskunnassa. Yleisölle avointa keskustelutilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä radiossa ja verkossa.

Pääministeri Stubbin ja arkkipiispa Mäkisen keskustelutilaisuus on syksyn seurakuntavaalien virallinen avaustilaisuus. Sanomatalon Mediatorilla maanantaina 13.10. kello 18 alkavan tilaisuuden järjestäjänä on Kirkkohallitus.

Radio Dei lähettää toimittaja Marketta Mattilan johtaman keskustelun suorana. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa osoitteissa www.hstv.fi ja evl.fi. Yleisö voi osallistua keskusteluun Twitterissä hashtagilla #kenenääni

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Marraskuussa 2013 arkkipiispa Mäkinen keskusteli silloisen pääministerin, Jyrki Kataisen, kanssa teemalla ”Henkinen ilmastonmuutos – keskustelua Suomesta”.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)