Ariel Neulaniemi ehdolla vuoden radiojuontajaksi

 

Näyttelijä Peter Frantzén vieraili Ariel Neulaniemen haastattelussa Radio Dein lähetyksessä.

Radio Dein 15-vuotiskuuntelijaäänestyksen voittanut Ariel Neulaniemi on ehdolla RadioAwards-palkinnon saajaksi. RadioAwards-gaalassa valitaan koko Suomen suosituin radiojuontaja.

– Radion tekeminen on tiimityötä, vaikkakin sitten loppujen lopuksi juontaja useimmin yksin hoitaa vuorovaikutuksen kuulijan kanssa. Radioaaltojen toisella puolella on kymmeniä tuhansia kuuntelijoita, mutta silti juontaja puhuu vain yhdelle kuuntelijalle ja siksi se kuulostaa niin henkilökohtaiselta, avaa Ariel Neulaniemi työfilosofiaansa.

Radio Dein ohjelmista parhaan radio-ohjelman sarjassa RadioAwards-gaalassa on ehdolla A-P Kaipiaisen luotsaama Viikon debatti.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Suomea sanotaan yhden totuuden maaksi, mutta kulloisestakin ”totuudesta” ollaan tavallisesti vähintään kahta mieltä. Studiossa tavataan taistelupareja, ja keskustelussa etsitään ratkaisuja kirkon ja kansakunnan parhaaksi erimielisyyksiä pelkäämättä, avaa Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen Viikon debatti -keskusteluohjelman lähtökohtia.

Keskiviikkoaamuisin Radio Dein vakio-ohjelmistoon kuuluva Viikon debatti on parhaillaan joulutauolla. Ohjelma palaa kanavan aamulähetyksiin loppiaisen jälkeen Radio Dein päätettyä adventin arkiaamuihin kuuluvat Jouluvieras-lähetyksensä.

Vuoden 2013 RadioGaalaa juhlitaan Helsingissä Unescon maailman radiopäivänä 13.2.2013. RadioGaalassa palkitaan vuoden parhaimmat tekijät radio- ja musiikkialalta. RadioAwars-palkinnot jakaa yksityisen radiotoimialan markkinointiyhtiö RadioMedia, joka on perustettu vuonna 1999 kehittämään ja markkinoimaan radiomainosalaa Suomessa.

Yleisöäänestys vuoden radiojuontajasta, radio-ohjelmasta sekä kotimaisesta radiobiisistä on käynnissä 14. joulukuuta saakka. Äänestyksen osallistuneiden kesken arvotaan palkintona kolme iPad miniä. Yleisöäänestyksen osoite on: http://www.radiomedia.fi/radiogaala/2013/fi_FI/aanestys.

Viime vuonna suosituimman juontajan RadioAwads-palkinnon pokkasi kolmannen kerran peräkkäin Radio Suomipopin Jaajo Linnonmaa. Vuoden radio-ohjelmaksi valittiin saman kanavan Aamulypsy.

Lue myös: ”Ariel Neulaniemi palkittiin suosikkijuontajana”

”Radio Dei vahvistaa uutistuotantoaan”