Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

”Raamattusiru” helpottaa Raamatun leviämistä suljetuissa maissa

 

”Raamattusirun” avulla Raamatun leviäminen kristinuskolta suljetuissa maissa helpottuu. Bible League Internationalin ja Digital Bible Societyn kehittämä muistikorttiin tallennettu digitaalinen raamattukirjasto sisältää useita raamatunkäännöksiä, satoja kirjoja, äänitiedostoja ja evankelioivaa videomateriaalia. Raamattukirjastoja on valmistettu ainakin persiaksi, arabiaksi ja kiinaksi.

Noin viiden sentin kolikon kokoinen micro SD -kortti on huomaamaton kuljettaa ja säilyttää. Raamattusiru on myös suunniteltu niin, että sen käyttämisestä ei jää merkkejä tietokoneeseen tai puhelimeen. Ilmaista kirjastoa saa sen julkaisijoiden puolesta vapaasti kopioida ja levittää.

Lontoolaisen Agape Arabic Christian Centren (AACC) pastori Wagih Abdelmassihin mukaan raamattusiru on vastaus rukouksiin. Viime kesänä Lontoon olympialaisten aikana hän jakoi tuhansia muistikortteja arabiankielisille kisavieraille, kertoo Joel News International. Raamattusiru osoittautui suosituksi, kun taas tavallisia painettuja Raamattuja ei kovin mieluusti otettu vastaan.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

 
artikkelibanneri Uusi Tie