Uskomaton nainen -konferenssi kutsuu Raamatun, rukouksen ja naisasian äärelle Pirkkalaan

 
Peggy Banks

Peggy Banks on Pirkkalassa 18.11. pidettävän Uskomaton nainen -konferenssin pääpuhuja. Häntä voi kuulla myös Tuomasmessussa Helsingissä 19.11. Kuva: Eeva Vähäsarja.

Kansainvälisen Toivoa naisille/Hanna-työn johtaja Peggy Banks on pääpuhujana Pirkkalassa 18.11. järjestettävässä Uskomaton nainen -konferenssissa.

Toivoa naisille/Hanna-työ on maailmanlaaja rukousliike. Sen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Kalenteri välittää myös tietoa naisten tilanteesta eri maissa. Lisäksi työhön liittyvät 70 kielellä radioitavat Toivoa naisille -ohjelmat.

Rukousliike kasvaa nopeasti myös Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt uusi rukousryhmä noin kerran kuussa. Työtä kotimaassa koordinoi Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Valtakunnallisessa konferenssissa Pirkkalan kirkossa kuullaan, mitä Toivoa naisille/Hanna-työssä tapahtuu Suomessa ja maailmalla, opiskellaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Puhujina ovat Peggy Banksin ohella mm. seurakuntapastori Päivi Repo ja lähetystyöntekijä Eeva Vähäsarja. Myös Kairos-yhtye konsertoi.

Uskomaton nainen -konferenssin järjestävät Sansa ja Pirkkalan seurakunta. Konferenssiin on ennakkoilmoittautuminen.

Lue lisää

 
Sansa artikkeliban. 14.11.-31.12. MJa