Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Supersuosittu ja kritisoitu Beatles-kirkko järjestetään taas

 

Beatles-kirkko on osa Tampere Beatles Happening 2015 -tapahtumaa.

Tampere Beatles Happening järjestää tulevana lauantaina 28.3.2015 Aleksanterinkirkossa jumalanpalveluksen, jonka kaikki musiikki on Beatlesin tuotantoa. Viimeksi Beatles-teemainen jumalanpalvelus saavutti Tampereella suuren suosion ja samalla myös kritiikkiä.

Lauantain jumalanpalveluksessa virret ja muu musiikki korvataan Beatles-sävelmillä. Tapahtuman nettisivujen mukaan tilaisuuden tunnelma tulee olemaan sekä harras että tulevaisuuteen luottavaisesti katsova. Beatles-musiikin sanotaan antavan iloa ja lohtua ja sen kuvaillaan järjestäjien mielestä sopivan kirkkoon kuin luonnostaan.

Beatles-kirkossa seremoniaa johtaa Beatles-pastori Tapio Pajunen ja soololaulajina toimivat Costello Hautamäki, Freeman, Seppo Tammilehto, Jay Goeppner ja Sami Hintsanen. Myös kaikki paikalle tulevat pääsevät osallistumaan jumalanpalvelukseen konkreettisesti yhteislaulujen kautta.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Beatles-kirkko, kuten Juice-kirkkokin, haluaa profiloitua musiikin lisäksi hyväntekeväisyydellään. Jumalanpalveluksessa kerättävän kolehdin avulla tuetaan vähäosaisia Suurella sydämellä -toiminnan kautta.

Edellisen kerran Beatles-kirkko on järjestetty samaisen tapahtuman yhteydessä vuonna 2013. Kyseessä on siis jo kuudennen kerran järjestettävä Tampere Beatles Happening. Jumalanpalvelusta lukuunottamatta tapahtumapaikkana on viikonlopun ajan Tampere-talo. Ohjelmassa on Beatles-kirkon lisäksi mm. useita Beatles-musiikkikonsertteja sekä levymyyntiä.

Lue myös: Beatles kirkko herättää myös kritiikkiä

Juice-messu sai aikaan riidan