Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Riska puheenjohtajaksi, Javanainen talousjohtajaksi Kylväjään

 

Dosentti Riska on Jerusalemin Caspari-keskuksen hallituksen jäsen. Kuva Kylväjä

Lähetysyhdistys Kylväjän hallitus valitsi 3. helmikuuta pitämässään kokouksessa hiippakuntadekaani Magnus Riskan puheenjohtajakseen. Samassa kokouksessa Kylväjä kutsui Petri Javanaisen järjestön talousjohtajaksi 1. huhtikuuta alkaen. Vuonna 1974 perustettu Kylväjä tekee työtä Bangladeshissa, Japanissa, Etiopiassa sekä mongoliheimojen, muslimien ja juutalaisten keskuudessa.Järjestöllä on noin 40 lähetystyöntekijää.

Magnus Riska on työskennellyt Kylväjän lähettämänä Israelissa vuosina 1996-2001 ja 2003-2004. Kotimaahan palattuaan hän vastasi Kylväjässä koulutuspäällikkönä lähetystyöntekijöiden koulutuksesta. Sittemmin hän on toiminut seurakuntapappina ja vuodesta 2014 hän on työskennellyt Porvoon hiippakunnan dekaanina.

Petri Javanainen on tällä hetkellä Suomen Raamattuopiston palveluksessa tietohallinnan tehtävissä. Lisäksi hän toimii Raamattuopiston kanttorina. Kylväjän tiedotteen mukaan Javanainen on monipuolisesti lahjakas henkilö, joka on järjestössä tuttu jo ennestään hallinnon yhteistyöhankkeiden ansiosta.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.