Raamattuopiston Viikon sana -videot keränneet runsaasti tilaajia – ”Rohkaiseva raamattuopetus voi koskettaa myös uskonasioista etäällä olevia”

 

Rehtori Juha Vähäsarja on yksi Viikon sana -videoiden hartauspuhujista.

Suomen Raamattuopisto aloitti joulukuussa Viikon sana -hartausvideoiden julkaisemisen. Kerran viikossa ilmestyvien videoiden on määrä tarjota hengellistä ravintoa alkavaan viikkoon.

Korkeintaan 10 minuutin mittaisilla hartausvideoilla sanan äärelle opastavat Suomen Raamattuopiston opettajat ja julistustyöntekijät, kuten toiminnanjohtaja Lauri Vartiainen, julistustyön johtaja Petri Kortelahti sekä rehtori Juha Vähäsarja.

Vähäsarjan mukaan videot on tehty muun muassa niille ”Raamattuopiston ystäville”, jotka eivät pääse osallistumaan opiston järjestämiin tilaisuuksiin. Toisaalta hartaudet on suunnattu myös ”etsijöille”, niille jotka ovat uskonasioista etäällä.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

– Ihmiset ovat laittaneet hartauslinkkejä jakoon joka puolelle. Yksi ystävä kertoi lähettäneensä sen kolmellekymmenenelle tutulle. Näin ne leviävät ruohonjuuritasolla, mikä on hieno asia. Olen vakuuttunut, että sielunhoidollinen ja rohkaiseva raamattuopetus voi koskettaa myös uskonasioissa hieman etäämmällä olevia, Juha Vähäsarja sanoo.

Videohartaudet lähetetään tilaajille sunnuntai-iltaisin. Vähäsarja kertoo, että linkin on tilannut sähköposteihinsa jo 1900 ihmistä.

– Näin suuri tilaajajoukko kertoo, että jotakin tällaista on kaivattu.

– Tosiasia on, että aikamme on erittäin visuaalinen ja kuvallinen viesti vahva. Se laittoi toimimaan, Vähäsarja toteaa.

Viikoittaisen videohartauden voi tilata itselleen täältä

 
Artikkelibanneri perussanoma