Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Opko yhteistyöhön intialaisen järjestön kanssa: Imnazulu Jamir vieraaksi

 

Intialaisen Imnazulu Jamirin vierailu käynnistää Opiskelija- ja koululaislähetyksen (Opko) uuden yhteistyön intialaisen sisarjärjestön kanssa. Intialainen julistustyöntekijä saapuu syyskuussa Suomeen Opiskelija- ja koululaislähetyksen sekä Medialähetys Sanansaattajien vieraaksi.

 

Kiertue on osa Opkon aloittamaa kumppanuutta intialaisen sisarjärjestön Intian evankelikaalisten opiskelijoiden liiton (UESI) kanssa. Jamir toimii liiton julistustyöntekijänä. Hän puhuu Opkon opiskelija- ja nuorisokonferenssissa Vihdissä 23.-26. elokuuta sekä kiertää Opkon paikallisyhdistysten Intia-illoissa. Ensi vuonna Opko ja UESI järjestävät Delhiin suuntautuvan aktion.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Imnazulu Jamir on kotoisin Nagalandin alueelta Koillis-Intiasta. Hän syntyi kristittyyn perheeseen, mutta tuli tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisena vapahtajana 17-vuotiaana kristillisellä nuorisoleirillä.

– Siitä lähtien kutsuni Herran työhön on vahvistunut. Työskentelemme lukiolaisten ja yliopisto-opiskelijoiden parissa. Keskitymme evankeliointiin, kristittyjen yhteyteen ja kristinuskon historialliseen totuuteen. Jumalalla on suunnitelma ja tarkoitus jokaiselle nuorelle, Jamir sanoo.

Intia on monikulttuurinen ja moniuskontoinen yhteiskunta, jossa uskonnollinen suvaitsevaisuus vaihtelee.

– Eläminen kristittynä vähemmistönä hinduenemmistöisessä yhteiskunnassa tuo haasteita. Rukoilemme ja teemme kovasti työtä. Olemme saaneet nähdä, että Jumala toimii voimallisesti intialaisten nuorten parissa. Rukoukseni ja toiveeni on, että jokainen opiskelija Intiassa ja Suomessa saisi mahdollisuuden kohdata Kristuksen.

 

Tiedote ja kiertueen aikataulut Opkon sivuilla.