Yleinen: Konekiväärisaarnaaja pelastaa Afrikan lapsia

Olympia-aituri Lolo Jones: neitsyys on ollut vaikeampaa kuin olympiaharjoittelu

 

Lolo Jones voitettuaan naisten 100 m aidat kutsukilpailuissa Brake Relayssa Iowassa v. 2008. Kuva: KDSanders/Wikimedia Commons

Lori Jones, paremmin Lolo Jonesina tunnettu yhdysvaltalaisaitajuoksija kertoi HBO:n Real Sports with Bryant Gumbel -ohjelmassa seksin säästämisen avioliittoon olevan vaikeinta, mitä hän on elämässään tehnyt. Tunnustavana kristittynä tunnettu Jones on kertonut Twitterissä olevansa neitsyt.

– Se on lahja, jonka tahdon antaa aviomiehelleni. Mutta pyydän, ymmärtäkää, että tämä tie on ollut vaikea.

 

 

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Juuri 30-vuotta täyttänyt Jones kertoi tahtovansa säästää seksin avioliittoon. Hän ymmärtää muiden neitseiden kamppailuja ja tahtoo rohkaista heitä.

– Tämä on ollut vaikeinta, mitä olen elämässäni tehnyt. Vaikeampaa, kuin harjoittelu olympialaisia varten. Vaikeampaa kuin valmistuminen korkeakoulusta on ollut pysyä neitsyenä ennen avioliittoa. Minulla on ollut kiusauksia, minulla on ollut paljon mahdollisuuksia, Jones sanoi Real Sports with Bryant Gumbel -ohjelmassa.

Hän kertoo äitinsä ja isänsä olleen yhdessä menemättä naimisiin 20 vuotta, mutta eivät ole enää.

– Tahdon kiinteän sitoutumisen.

Jonesia voidaan sanoa Twitter-julkkikseksi. Hänellä on yhteisöpalvelu Twitterissä yli 300 000 seuraajaa. Hänet tunnetaan humoristisena twiittaajana, mutta hän kertoo päivityksissään myös uskostaan. Hän on kertonut muun muassa rukoilevansa ja kuuntelevansa kristillistä musiikkia ennen kilpailuja.

Jones oli 100m aitajuoksun ennakkosuosikki Pekingin olympialaisissa 2008, mutta jäi seitsemänneksi kompuroituaan aitaan. Juuri päättyneissä Lontoon olympialaisissa hän tuli neljänneksi.

 

Katso katkelma Lolo Jonesin haastattelusta, jossa hän kertoo neitsyydestään.