Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

MM-kisojen pelikatkoilla pyörii seurakuntien mainos

 

Mainoksen on tuottanut mikkeliläinen tuotantoyhtiö Hermoryhmä Oy

Etelä-Savon seurakunnat ovat tänä vuonna mukana jääkiekon MM-turnauksen jännityksessä. Seurakuntien mainos pyörii kolmen Suomen pelin alueellisilla pelikatkoilla.

Ensimmäisen kerran mainos näytetään huomenna (4.5) Norja-Suomi pelissä, toisen kerran Suomi-Slovakia pelissä 9.5 ja mahdollisesti vielä 14.5 puolivälierässä. Mainoksessa ovat mukana Mikkelin, Savonlinnan, Juvan, Puumalan, Rantasalmen ja Sulkavan seurakunnat.

– MM-kiekko herättää suuria tunteita suomalaisissa ja meissä mainoksen tekijöissä. Myös seurakunta saa olla mukana elämän huippuhetkissä, kuten ristiäisissä, ripareilla ja hääpäivässä, kertoo Krista Väisänen, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tiedottaja.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Seurakunta ei ole kaukana myöskään ihmisten arjesta.
– Esimerkiksi viime vuonna seurakunnan perhekerhoissa eri puolilla Mikkeliä vierailtiin toistakymmentä tuhatta kertaa, vähävaraisten perheiden lasten harrastuksia tuettiin reilulla 2000 eurolla ja 61 kaupunkilaista löysi avun Suurella Sydämellä -vapaaehtoissivuston kautta. Seurakunta on monin tavoin elämän pelissä mukana.

 

Katso mainos tästä