Lasten henkiinjäämistaistelu sai laulaja Jaana Pölläsen rukoilemaan

 

Laulaja Jaana Pöllänen puhuu urasta

KUUNTELE KLIPPI.
– Toisen pojan henkiinjäämistaistelu verenmyrkytysten, sydämen reikien ja kammionvälisten aukkojen kanssa laittoi meidän perheen elämän ihan uuteen järjestykseen, sanoo laulaja Jaana Pöllänen.
Musiikin ammattilainen löysi ohjelmistoonsa hengelliset laulut kovien kokemusten jälkeen.

Kaksospojat syntyivät kolmisen vuotta sitten yhdeksän viikkoa ennen laskettua aikaa. Siitä alkoi ankara taistelu, joka muutti koko perheen elämän. Puolitoista kuukautta vauvat kamppailivat elämästään keskolassa.

– Kun tuntui, etten itse jaksa enää kerta kaikkiaan elää, minua lohdutti ajatus, että Jeesus rukoilee puolestani ja Pyhä Henki hoitaa, Jaana Pöllänen kertoo.

Jatkis 3.3. – 17.3.2024 Neliö

Jaana Pöllänen on musiikin ammattilainen, mezzopraano, joka on opiskellut klassista musiikkia. Ura vei viihdemaailmaan Seinäjoen tangomarkkinoilta saavutetun tangoprinsessa-tittelin siivittämänä.

Tänään laulaja haluaa tehdä hengellistä musiikkia ja esiintyä kirkkokonserteissa. Huumoria ja naurua usko ei ole esiintyjältä vienyt, päinvastoin. Hän on kiertänyt estradeja muun muassa laulavan näyttelijän Maarit Aron kanssa. Esityksiin kuuluu myös stand-up komiikkaa.

Jaana Pölläsen elämän ilo kumpuaa kuitenkin kevyitä sketsejä syvemmältä.

– Viime vuosina, lasten sairauksien jälkeen, olen ymmärtänyt Jeesuksen merkityksen. Evankeliumi on alkanut elää minulle.

– Ensin oivalsin Jeesuksen merkityksen syntieni sovittajana. Vähitellen alkoi avautua Pyhän Hengen merkitys uskon eläväksi tekijänä ja sitten Isän Jumalan merkitys luojana.

– Tunnen tarvetta kertoa toisillekin, että kannattaa avata sydämensä Jeesukselle.

Laulaja Jaana Pöllänen puhuu uskosta, urasta ja perheestä Radio Deissä Juhanin juttusilla -ohjelmassa perjantaina 4.2. klo 18.30.

Kuuntele ote Juhani Happosen toimittamasta Jaana Pölläsen haastattelusta:

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)