Ihmisiä ja ilmiöitä: Eksorkismi – vieläkö on pahoja henkiä? Ihmisiä ja ilmiöitä: Pimeydestä valoon – Raamatun mukaan ”hyvä mieli on kuin alituiset pidot”, mutta mikä auttaisi pääsemään juhlatunnelmaan kaamoksen keskellä?

Kotimaa-yhtiöissä toimitusjohtaja vaihtoon

 

Kotimaa-yhtiöt julkaisee Kotimaa- ja Askel-lehden lisäksi Kotimaa24 ja Kotimaa Pro -verkkopalveluja.

Kotimaa-yhtiöiden hallitus on nimittänyt Matti Kolin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi lokakuun alusta alkaen. Kotimaan ja Askelen päätoimittaja Mari Teinilän vastuualue laajenee levikki- ja ilmoitusmarkkinointiin.

Kotimaa-yhtiötä vuodesta 2014 johtanut Juha Ruotsalainen jättää yhtiön ja siirtyy toisiin tehtäviin. Edelleen hän kuitenkin jatkaa Kotimaan tytäryhtiöiden hallituksissa Kotimaa24-uutissivustolla kerrotaan.

Matti Koli aloittaa Kotimaa-yhtiön toimitusjohtajana 1. lokakuuta alkaen. Lisäksi hän toimii yhtiön talous- ja rahoitusjohtajana. Kotimaan ja Askelen päätoimittaja Mari Teinilän vastuulle siirtyy nykyisten tehtävien lisäksi levikki- ja ilmoitusmarkkinointi.

TV7 neliöb 24.11.-10.12.MJa

Kotimaa-yhtiöiden talous on pitkään ollut vaikeuksissa. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto putosi peräti 55,9 prosenttia edellisvuodesta. Yhtiö teki tappiota 633 000 euroa vuonna 2017. Yhtenä keskeisenä syynä yhtiön liikevaihdon laskuun oli isojen asiakaslehtiasiakkaiden kuten Kirkko ja Kaupunki menettäminen.

Kotimaa-yhtiöt julkaisee Kotimaa-lehteä, jolla on yhtiön verkkosivujen mukaan 20 000 tilaajan levikki. Lisäksi yhtiö julkaisee Askel-lehteä ja verkkopalveluja Kotimaa24.fi ja Kotimaa Pro. Kotimaan tytäryhtiöitä ovat Urkurakentamo Veikko Virtanen Oy, Insight360 Oy sekä Sacrum Oy.

Kotimaa Oy:n suurimmat osakkeenomistajat ovat Kirkkopalvelut ry, Suomen Lähetysseura, Kirkon Keskusrahasto ja Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys.