Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Keski-Suomessa innostuttiin rukouksesta

 

Valtakunnallista Kristus-päivää vietettiin Turussa 2008. Sen innostamana on Suomessa ryhdytty järjestämään alueellisia kristityt yhdistäviä rukoustapahtumia. Tällä viikolla vuorossa on Keski-Suomi, jossa rukoustapahtumaa vietetään lauantaina Jyväskylän yliopiston juhlasalissa.

 

Jyväskylän rukoustapahtumassa lauantaina 9.10. on toimintaa sekä päivällä että illalla. Yliopiston juhlasaliin saapuu lippukulkue ja siellä vietetään myös paikallisten seurakuntien, järjestöjen ja herätysliikkeiden yhteinen rukoushetki. Rukouskanavissa verkostoidutaan ja pohditaan muun muassa rohkeaa elämäntapaa, lasten ja nuoret asemaa sekä maahanmuuttajia. Iltajuhlassa vastuutiiminä ovat opiskelijat ja nuoret aikuiset.

KRS Krito 10.-23.6.

Järjestäjät lupaavat, että puheenvuoroja tapahtumassa on vähän ja nekin ovat lyhyitä. Yhteistä rukousta on sitäkin enemmän.