Kansanlähetyksen nuorteniltatoiminta laajenee

 

Kansanlähetyksen nuorisotyö on pyrkinyt viime vuosina laajentumaan uusille paikkakunnille ja yhdenmukaistamaan nuorteniltatoimintaansa. Lisääntyvässä määrin ”Pointti” -nimekkeen alle järjestetyt tilaisuudet tunnetaan eri kaupungeissa myös esimerkiksi DOK-iltoina, Nuotta-iltoina tai Get 2gether-iltoina.

Nuorteniltatoimintaa on käynnistetty uusilla paikkakunnilla. Vuoden 2010 alusta aloitettiin Pointti-nuorteniltojen järjestäminen myös Tampereella Kansanlähetyksen tiloissa osoitteessa Hämeenpuisto 41. Iltoja on hoitanut Ryttylän Kansanlähetysopiston Nuorisotyölinja. Linjan oppilaat matkustivat aluksi joka toinen viikko Tampereelle järjestämään iltaa, mutta nykyisin iltoja on joka viikko. Tampereen lisäksi vastaavaa toimintaa on syntynyt esimerkiksi Hämeenlinnassa ja Ryttylässä Nuorisotyölinjan toimesta.

– Illat ovat olleet kasvattavaa aikaa niin pointtilaisille kuin meille vetäjillekin. On ollut todella ihanaa tutkia yhdessä Sanaa nuorten kanssa, ja samalla on saanut myös huomata nuorissa hengellistä kasvua, kommentoi viime syksystä alkaen Tampereen Pointti-illoista vastuussa ollut Katri Wörlin Nuorisotyölinjalta.

Sansa Neliöb. 13.2.-12.3.

Nuorisotyölinjalaiset eivät ole erityisen laajalti mainostaneet iltoja, vaan sana toiminnasta on levinnyt paljolti puskaradion kautta.

– Mielestäni on hienoa, että nuoret uskaltavat kutsua kavereitaan mukaan arkailematta mahdollisia reaktioita. He eivät peitä uskoaan koulumaailmassakaan, Katri miettii.

– Jaksamista auttaa, kun illoissa saa kokea nuorten uskovien yhteyttä ja juurtua terveeseen Raamatun Sanaan ja oppiin. Iltoihin tottakai kuuluu myös iltapala ja kuulumisten vaihto, rukousta ja laulua unohtamatta, hän sanoo.

Ensi viikon keskiviikkona 9.3 klo 18 alkavassa Tampereen Pointti-illassa tehdään myös historiaa, sillä paikalle saapuu vierailevaksi tähdeksi Youth With A Mission -järjestön Siilinjärven DTS -porukka esittämään draamaa ja todistuksia.

– Rohkaisevaa, että pystytään tekemään yhteistyötä seurakuntarajoja ylittäen, Katri iloitsee.

Tutustu lisää Nuotta.com uutisblogissa.