Irti saatananpalvonnasta

 

Tommi eli koukussa huumeisiin ja saatananpalvontaan, kunnes Jumala päätti puuttua peliin ja veti hänet synkkyydestä valoon.

Teksti Joakim Keuru | Kuva ximagination/123rf.com

Saatananpalvonta, okkultismi ja huumeet nostavat varmasti monen kristityn ihokarvat pystyyn. Erityisesti ensimmäisestä monelle saattaa tulla mieleen vahvoja mielikuvia ja ajatuksia siitä, että kuka sitten ikinä tunnustautuu sellaiseksi on menetetty tapaus. Jumalalle on kuitenkin kaikki mahdollista, ja vaikka olisimme kuinka syvällä pimeydessä, ei ole paikkaa tässä maailmassa, minne Jumalan valo ei yltäisi.

Dei Neliöb. 4.-7.3.

Tommi ei ole ikinä löytänyt vastausta siihen, mistä saatananpalvonta alunperin johtui. Eräänä päivänä 9-vuotiaana se vain alkoi ja veti Tommin täysin mukanaan. Huumeet tulivat mukaan kuvioihin 10-vuotiaana, minkä myötä ahdistus alkoi suuresti kasvaa Tommin sisällä.

Itsemurhan partailla

Tommin elämä oli hyvin synkkää noista hetkistä eteenpäin. Hän teki lukuisia itsemurhayrityksiä, joissa henki meinasikin monesti lähteä. Saatananpalvontaa Tommi teki suurimmaksi osaksi yksin, mutta välillä hän ajautui myös porukassa suorittamaan pimeitä rituaaleja.

Kamppailtuaan melkein kymmenen vuotta elämästä ja kuolemasta Tommin elämä tuli yhdessä hetkessä täyteen valoa. Kaikki synnit oli anteeksi annettu ja uusi elämä sai alkaa.

Tämä artikkeli on lyhennelmä. Lue koko juttu osoitteesta nuotta.com!