Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Imaami: Englanti inhoaa omaa kansallisuskoaan

 

Muslimit etsivät Englannissa paikkaansa modernissa yhteiskunnassa. Muslim Girl -lehden kansi on esimerkki modernistuneesta islamista.

Brittimuslimit ovat huolissaan maansa maallistumisesta. ”Fanaattinen kristinuskon inhoaminen” on saanut imaamin avaamaan suunsa.
Muslimijohtajien on helpompi hyväksyä kristillinen eurooppalainen arvoperintö kuin yhteiskunnan perinteisiä arvoja mullistava maallistumiskehitys, joka on muslimien mukaan johtamassa kirkon ja kristillisyyden vihaamiseen.

”Olen muslimi. Mutta jopa ei-kristittynä voin nähdä aivan liian selvästi sen häpeällisen tavan, jolla Britannian kansallisuskoa yritetään murentaa”, kirjoittaa akateemikko ja imaami Taj Hargey Daily Mail -lehdessä. Hänen mukaansa englantilaisen yhteiskunnan on vallannut ”vihamielinen sekularismi” ja ”fanaattinen kristinuskon inhoaminen”.

Hargey painottaa, että kristillisten arvojen hylkääminen ja pienuskontojen suosiminen kouluissa kristinuskon kustannuksella tuo mukanaan yhteiskunnallisen rappion ”terveyden ja turvallisuuden edistämisen” ja ”poliittisen korrektiuden” nimissä.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

”Kadottaessamme lujan moraalisen kompassimme, perheiden hajoaminen ja väkivaltainen rikollisuus ovat ennätyslukemissa, samalla kun ennen niin kuuluisa yhteishenkemme katoaa”, Hargey toteaa.