Helsingissä konsertoiva Justin Bieber julistaa uskoaan tatuoinnein

 

Kuvassa Justin Bieberin nuoria faneja vuonna 2013. Nykyään Bieberin musikkia kuuntelevat myös aikuiset. Kuva Istockphoto

Teinitähdestä aikuiseksi varttunut Justin Bieber konsertoi tänään ja huomenna Helsingin Hartwall-areenalla. Kolme vuotta sitten miehen ura oli katkolla.

Justin Bieber nousi varhaisteininä musiikkiteollisuuden kykyjenetsijöiden tietoisuuteen omien Youtube-videoidensa avulla. Huipputuottajien tiimin luotsaamana kanadalaisesta koulupojasta kehkeytyi teinitähti, joka saavutti kansainvälisen läpimurron vain 13-vuotiaana. Teinitähden puhtoinen ja kiiltokuvamainen imago alkoi vähitellen rapautua pojan kasvaessa. Mukaan kuvioon tulivat kannabiskokeilut, häiriökäyttäytyminen, prostituoidut, putkareissut ja kaikkinainen sekoilu. Kolme vuotta sitten näytti siltä, että laulajan ura olisi lopussa. Sitten tapahtui käänne parempaan. Justin Bieber aikuistui ja sekoilut jäivät taakse. Bieber on todennut viime syksynä Billboardin haastattelussa, että ”Vaikeinta maailmassa on tulla kuuluisaksi ennen kuin kasvaa aikuiseksi.” Nykyään hän kertoo turvaavansa yksin Jumalaan.

Justin Bieber on kasvanut kristityssä kodissa ja on itsekin tunnustautunut kristityksi. Bieber kertoi CBN Newsin verkkosivuilla toukokuussa, että on hiljattain uudistunut uskossaan. Complex Magazinen haastattelussa hän toteaa, että uskonsa ansiosta hän on siinä, missä tällä hetkellä on. Hän toivoo, että hänen elämänsä voisi jäljitellä Kristusta. Hän muistuttaa haastattelussa, että Jeesus on kuollut syntiemme tähden.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Myös nuoren miehen tatuoinnit kertovat uskosta Jumalaan. Bieberillä on peräti 56 tatuointia eri puolilla kehoa. Viime keväänä hän otti pienen ristinmuotoisen tatuoinnin toiseen silmäkulmaansa. Miehen selässä on lapaluiden kohdalla tatuoituna Psalmi 119:105: ”Sinun sanasi on lamppu, joka valaisee askeleeni, se on valo minun matkallani.”

Tällä hetkellä Justin Bieber on suositumpi kuin koskaan. Hänellä on seuraajia Twitterissä ja Youtubessa enemmän kuin kenelläkään toisella miespuolisella henkilöllä.

Helsingin konsertit ovat osa Purpose-albumin markkinointikiertuetta. Hänen Purpose-albumin nimikappaleessa Justin Bieber uskoo elämänsä Jumalan käsiin.

 

Aiheet