Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Eero Junkkaalan blogikirjoitus oli Seurakuntalainen.fi:n viime vuoden luetuin juttu

 

Eero Junkkaalan kirjoitukset ovat herättäneet runsaasti keskustelua. KUVA: Uusi Tie

Viime vuoden luetuin yksittäinen kirjoitus Seurakuntalainen.fi-sivustolla oli Eero Junkkaalan blogi ”Luomiskeskustelun jatkoa” (30.3.2012). Junkkaala kirjoittaa siinä Raamatun luomiskertomuksen ja tieteellisen maailmankuvan yhdistämisestä. Kirjoitusta katsottiin yli 8000 kertaa. Se herätti myös runsaasti keskustelua, sillä sivulle kertyi peräti 358 kommenttia. Toiseksi luetuin kirjoitus oli uutinen ”TV7 kommentoi ’Jeesus ja panssarivaunu’ -videota” (21.8.), joka keräsi niin ikään reilut 8000 katsomiskertaa.

Yli 7000 katsomiskertaa keräsi kolme uutista: ”Päivi Niemi: satanismi on oire pahasta olosta”, ”Poliisi epäilee Markku Koivistoa seksuaalisesta hyväksikäytöstä”, ”Pekka Reinikainen: dna on avaintodiste Jumalan olemassaolosta”. Samuli Siikavirran blogikirjoitus ”Yllätysvieraana väärä profeetta” keräsi 6500 katsomiskertaa ja synnytti myös vilkkaan keskustelun sivustolla.

Seurakuntalainen.fi on Kustannus Oy Uuden Tien ja Perussanoma Oy:n kustantama kristillinen uutissivusto. Sisältöä sivustolle tuottavat kustantajien lisäksi Sana, Suomen Viikkolehti, Ristin Voitto, Nuotta, Radio Dei ja Sanansaattajat.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

Tässä linkit luetuimpiin kirjoituksiin:

Luomiskeskustelun jatkoa

TV7 kommentoi Jeesus ja panssarivaunu -videota

Päivi Niemi: satanismi on oire pahasta olosta

Poliisi epäilee Markku Koivistoa seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pekka Reinikainen: dna on avaintodiste Jumalan olemassaolosta

Yllätysvieraana väärä profeetta