Domini Life -mobiilisovellus toimii nyt myös viron kielellä

 
Domini Life -sovelluksen vironkielisen version ruutunäkymiä.

Suomessa kehitettyä Domini Life -älypuhelinsovellusta voi käyttää suomen, ruotsin ja englannin lisäksi nyt myös viron kielellä. Sovellusta on ladattu yli 15 000 kertaa, ja käyttäjiä on kaikissa maanosissa.

Vironkielinen Domini Life -mobiilisovellus julkistettiin lauantaina 21. elokuuta Viron evankelis-luterilaisen kirkon lähetyskonferenssissa Haapsalussa. Viro on neljäs kieli, jolla sovellusta voi nyt käyttää.

Vuonna 2017 Suomessa kehitetty älypuhelinsovellus Domini Life toimii viron lisäksi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vironkielisen version on tuottanut suomalainen kehittämistyöryhmä yhteistyössä Viron luterilaisen kirkon lähetyskeskuksen ja Viron ekumeenisen neuvoston kanssa.

Rukoussovellusta on ladattu yli 15 000 kertaa. Käyttäjiä on kymmenissä maissa ja kaikissa maanosissa. He kuuluvat moniin eri kirkkoihin ja kristillisiin yhteisöihin.

Perheniemi Neliöb. vko 3-4. MJa

Domini Life koostuu eri osa-alueista. Rukousosioon on mahdollista jättää esirukouspyyntöjä, rukoilla toisten jättämien aiheiden puolesta ja tehdä oma rukousohjelma. Eri kieliversioiden uutissivustoissa on mahdollista seurata monien kirkkojen ja kristillisten toimijoiden uutisvirtoja.

Domini Life sai keväällä Suomen Ekumeenisen Neuvoston vuosittain myöntämän Vuoden ekumeeninen teko -tunnustuksen. Sovellusta kehittävät ja ylläpitävät Medialähetys Sanansaattajat ja Kansan Raamattuseura yhteistyössä monen toimijan kanssa.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban. 1.1.alkaen MJa