Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Aito avioliitto: Heureka joutunut Setan painostuksen kohteeksi

 

Aito avioliitto ry on julkaissut sivustollaan kannanoton, jossa se oikaisee Heurekan toiminnanjohtaja Tapio Koivun vastineeseen sisältyviä ”epätarkkuuksia”. Samalla yhdistys esittää, että Heureka on joutunut Setan painostuksen kohteeksi.

Heurekan toiminnanjohtaja Tapio Koivu vastasi eilen saamaansa avoimeen kirjeeseen, jossa häneltä tiedusteltiin, tekeekö Heureka yhteistyötä Aito avioliitto ry:n kanssa, kun se tarjoaa tilat Aito avioliitto -seminaarille 28. maaliskuuta.

Vastineessaan Tapio Koivu sanoutuu irti Aito avioliitto ry:n sanomasta, mutta toteaa, että kuka tahansa voi varata Heurekalta tiloja yksityistilaisuuksiin. Koivu kirjoittaa, että ”Heurekalle on tullut suurena ja ikävänä yllätyksenä, että tilaisuuden järjestäjä viestinnässään on antanut ymmärtää Heurekan tukevan tapahtumaa jollain tavalla.”

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Aito avioliitto ry:n kieltää antaneensa ymmärtää Heurekan tukevan tapahtumaa. Tapahtuman tiedotteessa ollut maininta, jonka mukaan ”Heureka tarjoaa seminaariosallistujille mahdollisuuden hankkia pääsylipun tiedekeskuksen näyttelyn puoleen hintaan” korjattiin Heurekan viestintäjohtajan pyynnöstä muotoon ”Seminaariosallistujilla on mahdollisuus hankkia pääsylippu…”

Yhdistyksen mukaan alkuperäinenkin teksti perustui Heurekan omien nettisivujen mainintaan, jossa sanotaan: ”Kokousasiakkaille näyttelyliput -50%. Tarjoamme arkisin kokoustilavarauksen ohella näyttelyliput puoleen hintaan.”

”Yhdistyksemme ei missään tiedotuksessaan ole väittänyt suoraan tai epäsuorasti, että Heureka tukisi toimintaamme rahallisesti tai muutoin. Ainoa väärinkäsitys saattoi syntyä tekstikohdasta, joka perustui Heurekan omaan julkiseen tiedotusmateriaaliin. Tämä viittaus korjattiin yhteisymmärryksessä Heurekan viestintäjohtajan kanssa”, aitoavioliitto.fi-sivustolla sanotaan.

Mustamaalausuhkauksia

Aito avioliitto ry sanoo saaneensa tietoon, että Setan valtakunnallisen kouluttajaverkoston jäsen on twitterissä uhannut boikoteilla ja mustamaalauksella niitä tahoja, jotka suostuvat tarjoamaan palveluita yhdistykselle. ”Heureka on näköjään nyt joutunut tällaisen painostuksen ensimmäiseksi kohteeksi”, yhdistys toteaa.

Kannanotossa on kuvakaappaus Tero Kankaanperän twitter-tililtä, jossa todetaan: ”Aito avioliitto on vihaliike jota yhdenkään julkisen toimijan tai liikeyrityksen ei pidä tukea! Seuraa paskamyrsky ja/tai boikotti.”

Aito avioliitto ry:n kannanoton mukaan ”Heurekan tapaus osoittaa sen, että se mitä maailmalla on näiden avioliittolakimuutosten jälkeen tapahtunut, on tulevaisuutta ja tätä päivää myös Suomessa.”

Lue myös:

Aito avioliitto ry:n kannanotto

Heurekan tiloissa järjestettävä Aito avioliitto -tapahtuma puhuttaa

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie