Tunne Jumala

 

Jeesus sanoi: ”Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän.” (Joh 14:9) Meidän ei pidä nähdä Jeesusta sellaisena kuin ihminen opettaa, vaan niin kuin Pyhä Henki hänet ilmoittaa.  Jumala tahtoo meidän tuntevan ja näkevän itsensä juuri niin! Meidän tulee saada näky Jumalalta ja todistus Kristukselta. Silloin vasta voimme tuntea Jumalan, niin kuin hän itse tahtoo itsensä tunnettavan.

Ymmärtääkseni Jumala tahtoo meidän tuntevan hänen Poikansa näin: ”Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.” (Jaak.1:17)

Dei, retroäijät, neliöb. 9.-15.7.

Jeesus oli lahja! Jumala paketoi kaiken omansa Jeesukseen: ”hän antoi ainokaisen Poikansa” (Joh 3:16). Kristus on Jumalan hyvä ja täydellinen lahja, joka on tullut meille taivaalliselta Isältä.

Näetkö sinä Jeesuksen Jumalan täydellisenä lahjana itsellesi? Näetkö hänet sellaisena, ettet tarvitse muuta elääksesi iloisena, voittoisana, vanhurskaana, täynnä rauhaa ja lepoa?

Aikoja sitten, ennen kuin sinut oli luotu, Jumala näki, mitkä sinun kipusi ja tarpeesi olisivat. Hän tiesi edeltä käsin, miten ongelmasi ratkaistaisiin. Hän ei paketoinut vastauksiaan jonkinlaiseksi ohjekirjaksi tai ”vastausarmeijaksi”.  Ei, hän antoi meille kaikille yhden ainoan ratkaisun kriiseihimme ja tarpeisiimme: yksi Ihminen, yksi Tie, yksi Vastaus kaikkeen tarvitsemaamme on Jeesus Kristus.

Jumala sanoo sinulle: ”En halua sinun elävän huomista varten! Kun katsot taaksepäin, voit nähdä, että tänään olisi voinut olla sinun paras aikasi. Jeesus ei voi olla huomenna parempi tai vahvempi sinua varten kuin hän on juuri tällä hetkellä. Mikset voisi antaa minun olla Jumala sinulle tänään?”