Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Sanan suvipäivillä tavoitellaan yhteisöllisyyttä

 

Kansan Raamattuseuran kesäjuhla Sanan Suvipäivät järjestetään tänä vuonna Ikaalisissa 17.-19. kesäkuuta yhteistyössä Ikaalisten ev.lut seurakunnan kanssa. Tapahtuman teemana on Kohtaamisia.

– Teeman kautta haluamme korostaa yhteyttä ja yhteisöllisyyttä, Kansan Raamattuseurn toiminnanjohtaja Ulla Saunaluoma sanoo.

 – Yhdessä toisten kanssa hoitavan sanoman äärellä on hyvä kohdata myös oman elämän kysymyksiä ja ennen muuta armollista Jumalaa. Tärkein kohtaaminen on tietysti se, että Jumala tahtoo kohdata meidät.

Suvipäivien puhujina ovat mm. piispa Matti Repo, Kalevi Lehtinen, Ulla Saunaluoma, Hannu ja Maija Nyman, Panu Mäkelä, Jukka Jämsén, Olli Seppänen, Virpi Nyman ja Kari Salo. Musiikkivieraita ovat mm. Johanna Kurkela, Elina Vettenranta, Juha Tapio, Kaemo-yhtye, Jukka Tolonen, Marzi Nyman sekä Minna ja Jussi Pyysalo.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Ohjelmassa on sisältöä kaiken ikäisille. Nuorille aikuisille on oma kanava. Lastenohjelmassa kerätään eväitä reppuun, joka ensi töiksi askarrellaan puuhapajassa. Lasten erityisvieraina ovat muusikko Jukka Salminen sekä Karhuvaari ja Valtteri.

Elävän kristillisyyden piirteitä pohditaan seminaarissa perjantaina 16.6. Seminaari on tarkoitettu seurakuntien työntekijöille, luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille. Teemana on Elämää sykkivä seurakunta. Alustajana on professori Miikka Ruokanen, joka käsittelee elävän kristillisyyden piirteitä.

Kanavissa aiheina ovat nuorten aikuisten paikka seurakunnassa sekä vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Mukana ovat pastorit Marko Huhtala ja Heikki Toivio sekä kirkkoherra Esko Mattila ja kouluttajat Virpi Nyman, Pirjo Salminen ja Kari Valkonen.

Lisätietoa www.suvipaivat.fi