Kiina ei tuota vain halpaa teknologiaa ja vaatteita. Maasta, jossa uskon tunnustamisesta voi päätyä vankilaan tai työleirille, saattaa muutamassa vuodessa tulla maailman merkittävin Raamattujen valmistaja.
Neljäsosa maailman kaikista Raamatuista valmistetaan Amity Printing -kirjapainossa, joka on Kiinan ainoa virallisesti hyväksytty Raamattujen painotalo. Raamattuja on reilun kahdenkymmenen vuoden aikana painettu jo yli 50 miljoonaa, lähes sadalla kielellä, ja niitä viedään 60 eri maahan.
Itä-Kiinassa sijaitsevan painotalon johdossa on protestanttinen hyväntekeväisyyssäätiö Amity. Säätiön pääsihteeri Zhang Liwei vakuuttaa, että heidän tuottamansa Raamatut ovat sekä hyvänlaatuisia että edullisia. Esimerkiksi mandariinikiinankielinen kappale maksaa vajaan euron.
Ulkomaiset asiakkaansa yhtiö saa englantilaisen United Bible Societies (UBS) -järjestön kautta. Se levittää Raamattuja kaikkialle maailmaan.
Yhteisyritys Amityn ja UBS:n välillä alkoi 1980-luvulla, kun jyrkkää uskontokieltoa löyhennettiin presidentti Deng Xiaopingin kaudella. Neljänkymmenen vuoden pannan jälkeen kiinalaiset saivat harjoittaa uskontoa, joskin vain hallituksen hyväksymissä ja valvomissa kirkoissa. Myös Raamattujen painaminen sallittiin.
Ensimmäiset Raamatut valmistettiin Vapautusarmeijan kirjapainossa Maon punaisten kirjojen ohella. Kommunistipuolueen kirjapainossa julkaistiin kaikkiaan kolme miljoonaa Raamattua, kunnes Amity Printing sai omat tilat vuonna 1987.
Raamattujen ja uskonnollisten kirjojen myynti on Kiinassa luvallista vain valtion virallisesti tunnustamissa kirkoissa.