Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta

Ahdistettu – muista nämä 2 asiaa!

 

”Sinä olet sen nähnyt, sillä sinä havaitset vaivan ja tuskan, ja sinä otat sen oman kätesi huomaan” (Ps. 10: 14).

Jos olet tänään todella ahdistunut ja jos elämäsi näyttää luisuvan yhä ahtaampaan suuntaan; Jos Jumala tuntuu etäiseltä, etkä saa rukousvastauksia, vaikka kuoleman portit siintävät jo edessäsi, muista silloin nämä kaksi Raamatun varmaa lupausta:

Perheniemi neliöb. vko 48. MJa

1) Jumala tietää, missä sinä tänään olet. Hän tietää yksinäisyytesi, henkisen paineesi, tuskaiset olosuhteet, itkut, joita ei ole lupa näyttää ulospäin. Hän pitää sormiaan pulssillasi ja tietää kaiken mitä sinulle tänään kuuluu, senkin, mitä et itse vielä tiedä.

2) Jumala välittää sinusta. Hän välittää koko sydämensä laajuudella ja jos kysyt lapsen tavoin: ”Kuinka paljon Iskä minua rakastat”, Hän levittää kätensä ja tekee ihmeen – ne ylettyvät koko universumin.

Kun Jumala tietää ja tuntee sinut ja kun Hän rakastaa sinua erityisellä ja periksiantamattomalla tavalla, niiden kahden tosiasian summa on se, että sinulla ei ole tänään mitään hätää!

Jumala, kansojen valtias, Luoja, Kaikkeen kykenevä Isä, Vapahtaja Herra Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat kanssasi tänään!

Julkaistu myös Yksin armosta -sivustollani.