Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Lähetyksen kesäpäivät: ”Lähetys on Jeesuksen sydämen asia”

 

MGTH-yhtye esiintyi perjantaina Lähetyksen kesäpäivillä. Kuva: Kylväjä

Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa vietetään tänä viikonloppuna Lähetysyhdistys Kylväjän Lähetyksen kesäpäiviä teemalla Mitkä juhlat!

Kesäpäivien päävieras on Yoel Ben David, messiaaninen juutalainen Jews for Jesus –järjestöstä. Hän kertoo juhlaväelle juutalaisista juhlista Raamatussa.

Juhlatunnelmaan päästään Lähetyksen kesäpäivillä myös musiikin kautta, kun Suomen Raamattuopiston Missiomusalinjan opiskelijat esittävät Jeesuksen vertauksiin pureutuvan musiikkinäytelmän Mitkä juhlat näistä tuleekaan? Lauantai-iltana vietetään koko perheen yhteistä juhlaa lähetysmusikaalin ja Menox maailmalle -levyn julkistamisen merkeissä.

SEKL Neliöb. 25.-31.3. MJa

Ohjelmassa on lisäksi lähetysjohtaja Pekka Mäkipään ajankohtaispuheenvuoro, kuulumisia työalueilta, lähettien tapaamista ja uudistunut lähetysnäyttely.

Pekka Mäkipää toteaa, että ”lähetyselämä” tulee Lähetyksen kesäjuhlilla konkreettiseksi.

– Tämä on huippukohta vuodessa. Nämä ovat Jeesuksen juhlat, koska lähetys on hänen sydämenasiansa.

– Kesäpäivillä eri ikäiset kristityt kokoontuvat ympäri Suomea tänne Kauniaisiin. Siitä se juhla syntyy, Mäkipää iloitsee.

Juhlat päättyvät sunnuntaina yhteiseen messuun, jossa siunataan ja lähetetään työalueille palaavat lähetystyöntekijät ja koko Jumalan perheväki lähetyselämään.

Ohjelma on ladattavissa Kylväjän kotisivulta sekä saatavissa Kesäpäivien sivuston kautta netistä.

Lähetyksen kesäpäivien järjestäjät ovat Suomen Raamattuopisto ja Lähetysyhdistys Kylväjä.

Kylväjä on evankelis-luterilainen, Raamattuun sitoutuva kirkon ulkolähetysjärjestö. Kylväjä toimii erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja.

 
Artikkelibanneri perussanoma