Elämäntaito: Päivi Niemi: ”Hetken hyvä kannattaa maksimoida” Ihmisiä ja ilmiöitä: Suomen viihteessä kristinusko näkyy useimmiten joko ahdistavana uskontona tai mitäänsanomattomana harrasteluna

Kristillisen seurakunnan tiloja tuhrittu islamia ihannoivilla iskulauseilla

 

Helsingissä toimiva Elävä Sana -seurakunnan toimitilat ovat joutuneet pitkäkestoisen ilkivallan kohteeksi. Seurakunnan kokoontumistilojen ikkunat on töhritty toistuvasti islamia ihannoivilla teksteillä.

Helsinkiläisen Elävä Sana -seurakunnan kokoontumistilat ovat joutuneet ilkivallan kohteeksi elokuun aikana ainakin kolme kertaa. Seurakunnan toimitilojen ikkunoihin on maalattu islamia ihannoivia sekä länsimaista kulttuuria ja arvomaailmaa kritisoivia iskulauseita. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Nuotta.com.

Elävä Sana -seurakunta sijaitsee Itä-Pasilassa aivan Helsingin Islam-keskuksen vieressä.

Kotimaa Neliöb. 27.3.-2.4.

Ilkivallantekijöiden ikkunaan jättämissä viesteissä on lukenut muun muassa: ”Alluha Akbar” [Allah on suuri], ”Jeesus on muslimi” ja ”Islam is the answer” [islam on vastaus]. Aiemmin kesällä seurakunnan ikkunoita töhrittiin muun muassa kananmunilla.

Tekojen taustalla olevista tahoista tai henkilöistä ei toistaiseksi ole tietoa.

Elävä Sana on itsenäinen, kirkkokuntiin sitoutumaton helluntaikarismaattinen seurakunta, joka perustettiin vuonna 1983. Seurakuntaan kuuluu kolmisensataa jäsentä. Jäsenistöön kuuluu useiden etnisten ryhmien edustajia.

Nuotta.comin juttu aiheesta

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)