“Rakas homoyhteisö, lapsenne kärsivät”

 

Heather Barwick tuli avoimesti esiin homoavioliittoa vastustavien perusteidensa kanssa.

Yhdysvaltalainen Heather Barwick kirjoitti The Federalist -sivustolla julkisen kirjeen perinteisen avioliiton puolesta. Homoavioliittoa 20-vuotiaana tukeneen Barwickin perusteet ovat yllättäviä.

Vaikka Barwick kasvoi homoyhteisössä ja pitää heitä edelleen ”omana yhteisönään”, hän muistuttaa homoavioliiton ongelmasta: lapsi tarvitsee isän. Barwick kasvoi ilman isää, lesboparin lapsena. Vaikka hän rakasti molempia äitejään, hän kaipasi jatkuvasti isää elämäänsä. ”Tajuan sen vasta nyt, kun nään omien lasteni rakastavan ja saavan rakkautta isältään”, Barwick kirjoittaa.

Barwick painottaa, etteivät homot ole heteroja huonompia vanhempia. Lapsi kuitenkin kärsii, jos hänellä ei ole sekä isää että äitiä. Ongelmasta vaietaan, vaikka Barwickin mukaan siitä kärsivät hänen lisäkseen monet muut.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

”En edes tajunnut isättömyydestä johtuvaa ongelmaani, ennen kuin löysin Kristuksen. Silloin tuntui että taakka nostettiin hartioiltani. En ole kuitenkaan katkera enkä vihainen”, Barwick kertoo Daily Mailin haastattelussa.

 

Lähteet: The Federalist, Daily Mail
Kuva: The Federalistin sivuilta